Så fint at du tar deg tid til å komme innom :)

lørdag 19. mai 2012

Småstrikk :)

 Strikket Marius-selekjole til 5-åring 
 Vinhøne, strikket i fritidsgarn
En haug med kopptuer i bomull

Kjolekort

Her er et kjolekort etter Mariannes tutorial  
Papir fra BasicGrey, stempel fra Kreativ Hobby, blomster fra Kort&Godt og WOC, halvperler og sateng bånd.

Jakkekort

PHUUU... Siste guttekort for denne gang..... 
Denne er laget etter Mayas tutorial 
Dårlig bilde :-/ Man ser ikke den hvite skjorta men den er der :)
Papir: Sort og hvit Bazzill, mønsterpapir fra Pion Design
Stempel: Norsk Stempelblad og WOJ malt med prismacolor
Knapper: på vesten - blanke(har limt papir bak)  
              på jakken - brads. Slipsnålen er også en brads.
Klokkecharms i lenke og slipset er satengbånd.
Har brukt borrelås som lukkemekanisme (hadde ikke magnet) 

fredag 18. mai 2012

Nok ett metallkort

Det var greit å lage disse metallkortene, kan jo bruke hva som helst under tapen :) her har jeg brukt en klokke og initialene til konfirmanten :D Tekststemplet er fra Kreativ Hobby.

sort og hvitt til konfirmant ;)

To konfirmasjonskort til....
Her har jeg pyntet med en DVD, charms, bokstaver stemplet på kartong. Vet ikke hvor stempeltagen kommer fra (har kjøpt den brukt)
Her har jeg bruk papir fra DCWV, stemplet "tøff&kul"(vet ikke fra hvem) samt konfirmant som er en del av et stempel fra Norsk stempelblad. Metallblomst med charms i midten og sløyfe med charms og brads.

Flere konfirmasjonskort ...

...flere konfirmasjonskort
Jeg har brukt: stempel fra Kort&Godt(jakkestemplet er malt med prismacolor), klokke i lenke og hyssing til lukking. Husker ikke hvor papiret kommer fra.
Inni har jeg laget en lomme til å ha penger i. Malen på pengelommekort fant jeg hos Anita Hagen. Stemplet fra Norsk Stempelglede har jeg embosset.
Her har jeg skrevet ut et bilde fra nettet. Papir fra BoBunny, Stempel fra Norsk Stempelblad(har bare brukt halve stemplet:), charms og hyssing. Denne har også pengelomme.

Konfirmasjonskort

Fikk bestilling på 10 konfirmasjonskort til gutter... himmel og hav, æ syns det e vanskelig å lage guttekort , spesielt når flere av kortene skulle til samme gutt :P
Måtte prøve å lage noen kort med metalltape, det gikk vel for så vidt greit, resultatet kunne vel vært bedre. De som skulle ha kortene var fornøyd så da e det greit :)
Har brukt, metalltape, akrylmaling, stempel fra Whiff of Joy(malt med Distress Ink), tekststempel fra Kreativ Hobby og hyssing med charms.
Metallkort m/teskt. Stempel fra Norsk stempelblad, charms, blomst (punchet av metalltapen)
Å til slutt ett helt enkelt med papir fra Tim Holtz, bånd, charms og blomster

lørdag 5. mai 2012

Fotballkort

Da er det bursdagstid igjen. Denne gang har jeg laget bursdagskort til to fotballgutter. Hadde litt start problemer, fordi jeg ikke hadde noe fotballstempel. Men så kom jeg over ett tips på nettet (husker ikke helt hvor, men tror det var på facebook). Tipset gikk ut på å finne et bilde du har tatt, bearbeide det i fotoredigeringsprogram og lage det slik at det blir som en skisse. Som sagt så gjort, fant bilder av fotballstjernan og lagde fotografiet om til skisse, skreiv det ut på litt tykkere papir enn vanlig A4 papir. Deretter fargela jeg skissene med promakers. Resultatet ble ikke så allerværst:)


Så da e det bare å håpe at bursdagsguttan e fornøyd med både gavan og kortet:)